Construcció de refugis per la fauna al Sot del Pantà de la Foixarda

Icona data

dissabte 29 juny 2019

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Pantà de la Foixarda

Barcelona


Associació Hàbitats

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

L'Associació Hàbitats, Paisatges Vius i la XCN organitzen una jornada de voluntariat de construcció de refugis per la fauna i neteja de residus al Pantà de la Foixarda de Barcelona, a Montjuïc.

El Sot del Pantà de la Foixarda és una finca propietat de l’Ajuntament de Barcelona on es desenvolupa una prova pilot de custòdia urbana per a fomentar la biodiversitat i l’adaptació al canvi climàtic. La gestió de l’espai la duen a terme l’Associació Hàbitats i l’associació Paisatges Vius, i el projecte ha estat coordinat per la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN).

En aquesta jornada es donarà a conèixer el projecte i els voluntaris participaran en la construcció de refugis per a la fauna (caixes niu per ocells, refugis per eriçons) i en l’adequació i neteja de l’espai, com a part de les actuacions necessàries fer a fomentar la biodiversitat de la finca i fomentar la seva adaptació al canvi climàtic.

Consulta aquí el programa complet de la jornada de voluntariat.

10 – 10:30h – Benvinguda i presentació del projecte “Infraestructura verde y custodia urbana: contribuyendo a la adaptación al cambio climático de las ciudades”
– Presentació de les entitats implicades: Assoc. Hàbitats, Paisatges Vius i XCN
– Valors naturals i potencial de l’espai en custòdia
– Prova pilot realitzada. El paper de la infraestructura verda en l’adaptació al canvi climàtic
10:30 – 12.30h – Tasques de millora de l’espai
– Construcció de refugis per a fauna
– Adequació de l’espai i neteja de residus
12.30h – 13h – Recollida i cloenda

Observacions

És necessària la inscripció prèvia trucant a Associació Hàbitats al 93 421 32 16 o escrivint a info@associaciohabitats.cat

*Inscripcions limitades a 25 persones

Compartir: