Formació: “Genera CoCo: la formació sobre consum conscient”

Icona data

dilluns 18 desembre 00:00h - dimecres 31 gener 00:00h

Icona lloc

online


Fundació Rezero

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Millora les teves habilitats i converteix-te en una persona experta en el consum conscient i apropa't a l'estil de vida Residu Zero.

Millora les teves habilitats  i converteix-te en una persona experta en el  Consum Conscient.

Rezero, que fa més de 15 que crea i comparteix coneixement sobre prevenció de residus i consum conscient, s’ha convertit en un referent en aquest sector.
Ara vol facilitar-te al màxim l’accés al contingut de referència sobre consum conscient, d’una manera amena i didàctica.

Genera CoCo és una plataforma en línia creada per Rezero amb l’objectiu de fomentar i fer divulgació sobre el Consum Conscient i l’estil de vida residu zero.

Fa molts anys que a Rezero acumulem coneixement i experiència, generem materials, estudis i recursos, i establim xarxes i vincles amb diferents agents socials i econòmics. Amb la voluntat de donar a conèixer aquest contingut, hem creat Genera CoCo, un curs en línia que t’ajudarà no només a  canviar els teus hàbits de consum, sinó que et donarà eines per a ser motor de canvi i contribuir a estendre el Consum Conscient.

Aquí trobaràs informació, experiències reals, eines i dades recollides en 15 vídeos i un ampli format de recursos, centrats en 5 temàtiques molt variades: Consum Conscient, Redistribució de les responsabilitats, Economies transformadores, Salut i tòxics i Economia de la reutilització

Millora les teves habilitats i converteix-te en una persona experta en el consum conscient.

Volem que tinguis  informació contrastada, diferenciada del que has sentit fins ara i atractiva per tu.

T’oferim d’una manera planera i didàctica la FORMACIÓ SOBRE CONSUM CONSCIENT DE REZERO amb:

5 temes amb 15 vídeos que tindràs a la teva disponibilitat.
Amb l’explicació d’expertes dins el sector i converses amb persones referents del món del consum conscient i l’estil de vida residu zero.
Punts de vista i experiències.
Diversitat d’eines i recursos.

 

Fins al 31 de gener de 2024 la formació serà gratuïta! Clica en aquest enllaç per rebre l’accés al  curs

 

Compartir: