en bici sense edat platja 3 bis

Formació per al voluntariat d’En Bici Sense Edat

Icona data

divendres 26 febrer 17:30h - dissabte 27 febrer 19:00h

Icona lloc

online + Vila Olímpica

Barcelona


En bici sense edat

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

T’animes a formar part del equip de voluntariat per tornar la capacitat de sentir els vent a la cara a la gent gran de Barcelona?

Curs de formació obert a totes les persones que vulguin sumar-se al voluntariat

Entrevistes: es programaran entrevistes en grups reduïts per coneixer-nos millor els dies 9, 11, 16, 17, 23 i 24 de febrer.

La formació s’impartirà en dues sessions d’assistència OBLIGATORIA:

  • Divendres 26/02 de 17:30 a 19:00, sessió TEÒRICA ONLINE. El dia anterior a la sessió enviarem l’enllaç per a participar.
  • Dissabte 27/02 de 17:30 a 19, sessió PRÀCTICA PRESENCIAL, en grups d’un màxim de 6 persones a l’aire lliure. Lloc de trobada per la sessió pràctica serà per la Vila Olímpica. Si aquesta data no us anés bé, es programarà un altre sessió la setmana següent.

Inscripció GRATUÏTA – Aforament limitat

En Bici Sense Edat és un programa de voluntariat que busca estimular la participació activa de la societat en la millora de la qualitat de vida i el benestar de les persones grans i persones amb mobilitat reduïda, a partir de la millora de la seva mobilitat.

Volem retornar la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara a persones que ja no poden fer-ho per elles mateixes.

Tenim com a visió facilitar la creació de noves relacions inter-generacionals que puguin lluitar contra la soledat no volguda i promoguin l’envelliment actiu i el bon tracte cap a la gent gran.

Observacions

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: