Formació sobre custòdia fluvial: “La gestió compartida del riu”

Icona data

dimecres 29 novembre 2023

18:00h fins 19:00h

Icona lloc

online

Flix


Grup Natura Freixe

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Saps què és la custòdia fluvial? El dia 29 de novembre organitzem una sessió divulgativa online al voltant de la custòdia fluvial com a eina de gestió i conservació del territori.

Serà una jornada online amb 3 ponències sobre:

  • Com s’avalua la qualitat del medi aquàtic tenint en compte una visió complerta de l’ecosistema
  • La custòdia fluvial com a eina per fomentar la millora i la conservació d’espais naturals
  • Experiències del Grup de Natura Freixe en l’àmbit de la custòdia fluvial

El Grup de Natura Freixe, amb la col·laboració de l’Agència Catalana de l’Aigua i el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico, en el marc del Pla de Recuperació, finançat per la Unió Europea–NextGenerationEU, organitza una jornada de divulgació sobre la custòdia fluvial com a model de responsabilitat compartida en la restauració i conservació d’espais naturals.

Durant la sessió, intervindran Carolina Solà i Evelyn García, de l’Agència Catalana de l’Aigua, que parlaran sobre com s’avalua la qualitat del medi aquàtic tenint en compte una visió complerta de l’ecosistema i la custòdia fluvial com a eina per fomentar la millora i la conservació d’espais naturals en diferents punts del territori. Per la seva banda, Oriol Arola i Santiago Bateman, del Grup de Natura Freixe, ens posaran en el context del projecte Fluviatilis. Custòdia per a la resiliència i ens explicaran quina és l’experiència de l’entitat en l’àmbit de la custòdia fluvial.

Les inscripcions son gratuïtes i es poden fer a través de ???.??????.???/???????-??????

T’hi esperem!

Compartir: