GiroNAT: Sant Narcís Silvestre a Girona

Icona data

dissabte 11 maig 10:00h - dissabte 25 maig 13:00h

Icona lloc

Centre Cívic Sant Narcís

Girona


Centre Cívic Sant Narcís

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Aprèn a reconeixer i identificar les plantes silvestres que són presents en el nostre barri, i els seus usos i propietats.

Arbres, arbustos, plantes ornamentals i silvestres, la ciutat posseeix gran diversitat vegetal que moltes vegades desconeixem.

Gran quantitat de plantes silvestres presents a la ciutat tenen propietats i usos tant culinaris com medicinals.

Les mateixes creixen en forma espontània i durant anys van ser utilitzades per comunitats amb finalitats alimentoses i medicinals, formant part de la nostra cultura i identitat.

En aquest Cicle reconeixerem i identificarem les plantes silvestres que són presents en el nostre barri, i aprendrem sobre els seus usos i propietats.

Et convidem a reconèixer Sant Narcís des d’una perspectiva silvestre.

  • Dissabte 11 de maig: Caminada d’identificació i reconeixement de plantes silvestres i medicinals del barri de Sant Narcís + activitat de mindfulness a càrrec d’Associació Selvans + infusió en espai del projecte Farmàcia Viva (CCSN).
  • Dissabte 18 de maig:  Selecció d’espècies per a herbari + caminada de recol·lecció de plantes silvestres i medicinals seleccionades + taller de premsatge a càrrec de Montse Gisne.
  • Dissabte 25 de maig:  Elaboració d’herbari + caracterització d’espècies recol·lectades (nom científic, propietats i aplicacions) + tancament amb pica-pica de receptes amb plantes silvestres.

 

Punt de trobada: Centre Cívic Sant Narcís

Aquest cicle s’emmarca en les activitats de GiroNAT.

Inscripcions en aquest enllaç

 

Compartir: