Global Action Day horitzontal

Global Action Day: Sentada per la Justícia Climàtica

Icona data

divendres 25 setembre 2020

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Passeig de Gràcia

Bacelona


Fridays for Future Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Sentada a Passeig de Gràcia per la Justícia climàtica

El 25 de setembre ens sumem a les reivindicacions mundials per a la Justícia Climàtica “Treball digne. Vida digna. Futur digne.
Justícia climàtica per a sortir de les crisis ”    i convoquem a una sentada a Passeig de Gràcia a les 18 h.  Tria el teu bloc i vine.

Depèn de nosaltres que el canvi avanci cap a un projecte ecosocial, just i democràtic, o bé que la nostra inacció ens porti cap a models ecofeixistes, nacionalismes reaccionaris o l’esgotament definitiu dels recursos que sostenen la vida.

Si ets un col·lectiu contesta el formulari per adherir-te al manifest i participar a l’acció. Si vens a títol individual anunciarem durant els propers dies com participar-hi.

Pots adherir-te al manifest del Dia Global d’Acció pel Clima clicant aquí:  Adhesions 25-S
Llegeix el manifest en aquest enllaç

 

  • Bloc 1: FUTUR DIGNE: Generacions futures i persones migrades
  • Bloc 2: TREBALL DIGNE : Sindicats i col·lectius de treball
  • Bloc 3: VIDA DIGNA : Col·lectius ecologistes i altres col·lectius
  • Bloc 4: JUSTÍCIA CLIMÀTICA: Població general

 

El virus no és causa, sinó conseqüència d’una crisi sistèmica profunda, i suposa un canvi de context que amb prou feines comencem a comprendre.
L’emergència climàtica ja era una expressió d’aquesta crisi sistèmica. El desastre s’advertia des de fa dècades en els nombrosos informes científics, en el constant flux de persones obligades a abandonar els seus territoris o en les veus de les qui resisteixen davant d’empreses i polítiques extractivistes. Ara, la pandèmia ens col·loca en un punt d’inflexió crític en què, més que mai, ens hi juguem el futur. Ens enfrontem a un ampli espectre d’escenaris possibles i no podem abaixar la guàrdia: depèn de nosaltres que el canvi avanci cap a un projecte ecosocial, just i democràtic, o bé que la nostra inacció ens porti cap a models ecofeixistes, nacionalismes reaccionaris o l’esgotament definitiu dels recursos que sostenen la vida.

Segueix-nos a les nostres xarxes socials!
Instagram: @fridaysforfuture.bcn
Twitter: @f4f_barcelona
Facebook: Fridays for Future Barcelona

 

Observacions

Estem treballant per assegurar que es compleixin totes les mesures sanitaries que requereix el protocol de la Generalitat de Catalunya

L'acció comptarà amb la presència de persones voluntàries encarregades de vetllar per la seguretat de tots i totes les manifestants. Aquestes seran fàcilment identificables per una armilla de color groc fluorescent i estaran repartides pels diferents blocs de la mobilització. Caldrà seguir les seves indicacions per assegurar les mesures sanitaries.

Si formeu part d'una entitat o col·lectiu que vindrà amb pancartes logotipades, o altre tipus de material corporatiu que cridi molt l'atenció, us demanem que respecteu els blocs de l'acció i us poseu en aquell que us correspon, gràcies!

Compartir: