flora catalana invasores collserola

Identificació, seguiment i control de flora invasora al Parc Natural de Collserola.

Icona data

dissabte 9 abril 2022

09:00h fins 13:00h

Icona lloc

Parc Natural de Collserola - Carretera de les Aigües

Barcelona


Flora Catalana

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Dissabte 9 d'abril farem una sortida per a la identificació, seguiment i control d’espècies de flora exòtica invasora al Parc Natural de Collserola, en col·laboració amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola.

Activitat d’identificació, seguiment i control d’espècies de flora exòtica invasora al Parc Natural de Collserola, en col·laboració amb el Consorci del Parc Natural de la Serra de Collserola.

L’activitat consistirà a identificar en un plànol els diferents focus d’espècies exòtiques invasores en una zona propera a la carretera de les Aigües, omplir les fitxes de seguiment que utilitza habitualment el Parc i dur a terme actuacions controlades d’eliminació, amb mitjans manuals i petites eines que ens facilitarà el Consorci del Parc Natural de Collserola. Prèviament a l’inici de l’activitat, seguirem un itinerari de reconeixement de la flora dels vessants solells de Collserola.

L’horari de l’activitat és de 9.00 a 13.30 h.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia omplint aquest formulari.
(topall màxim 30 persones)

Data de l’activitat: 09/04/2022
Lloc activitat: Collserola – proximitats de la Carretera de les Aigües
Hora de trobada: A les 9:00 h.
Lloc de trobada : Estació del Peu del Funicular dels FGC (Per qui vingui en FGC, cal saber que el primer vagó de cada tren direcció Sabadell o Terrassa (últim pels trens en direcció Barcelona) queda fora de l’estació i no hi obre les portes).
Dades de contacte : bcnbll.floracatalana@gmail.com

Compartir: