Identificar per entendre: la migració de limícoles a la Península Ibèrica a través de la identificació de subespècies

Icona data

dissabte 23 setembre 2023

16:45h fins 17:30h

Icona lloc

Món Natura Delta

Amposta


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

En Marcel Gil Velasco i en Guillermo Rodríguez ens guiaran a través d’una classe magistral per aprendre a identificar les subespècies d’algunes limícoles, fixant-nos en la seva fenologia i distribució a la Península Ibèrica, tot descobrint que alguna de les aus que observem prové de ben lluny a l’Àsia.

En el marc de la programació del Delta Birding Festival, dissabte  23 de setembre a les 16.45 h tindrà lloc el Taller ” la migració de limícoles a la Península Ibèrica a través de la identificació de subespècies”

Les aus limícoles acostumen a tenir àrees de distribució àmplies (que sovint inclouen diferents tipus d’hàbitats de cria o hivernada) i una història biogeogràfica complexa, amb diferents episodis d’expansió o contracció. Tot això ha donat lloc a espècies molt politípiques que presenten una gran variabilitat d’estructures i plomatges i que, per tant, podem identificar.

En Marcel Gil Velasco i en Guillermo Rodríguez ens guiaran a través d’una classe magistral per aprendre a identificar les subespècies d’algunes limícoles, com ara el territ variant, el becut o el tètol cuabarrat. En aquest taller ens fixarem en la seva fenologia i distribució a la Península Ibèrica, tot descobrint que alguna de les aus que observem prové de ben lluny a l’Àsia.

* Activitat per adults.

Punt de trobada: Carpa 2
Hora d’inici: 16:45
Hora de finalització: 17:30
Inclòs amb l’entrada

 

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Compartir: