Ecocursa Ortoll

III Ecocursa d’orientació per l’Ortoll

Icona data

diumenge 11 novembre 2018

09:00h fins 23:00h

Icona lloc

L'Ortoll

Vilanova i la Geltrú


Associació de joves Espavila!

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Corre o camina, busca, diverteix-te amb amics o en família i ajuda a la natura. Espavila! L’objectiu de l’acte és difondre el respecte per la natura amb una idea de cursa d’orientació que incorpora la recollida de brossa pels camins de l’Ortoll, Sant Gervasi i el Prat de Vilanova

Arriba a Vilanova i la Geltrú la tercera edició de la cursa d’orientació ecológica. L’Ecocursa d’Orientació per l’Ortoll, organitzada per l’Associació Espavila! i l’Ajuntament de Vilanova tindrà lloc el pròxim 11 de novembre amb la voluntat de promoure el respecte per la natura en la pràctica de l’esport.

La idea de la jornada passa per fer als corredors partícips d’una recollida de brossa alhora que participen en una cursa d’orientació pels terrenys de la comarca del Garraf com l’Ortoll, Sant Gervasi o el Prat de Vilanova, sovint afectats per la manca de sensibilitat mediambiental.

Cada equip disposarà de 90 minuts per trobar 15 balises repartides per tot el circuit. També hauran de retornar una bossa que se’ls repartirà a l’inici, plena de brossa al final de la cursa, en el punt de trobada, a l’Escola Llebetx.

La sortida de la cursa serà a les 11h a l’Escola Llebetx tot i que la convocatòria serà a les 9h. El límit de participants és de 70 equips i el cost de la cursa és de 3 euros per persona. La recaptació anirà íntegrament destinada a la Plataforma Defensem l’Ortoll, encarregada de la conservació de la zona.

Previ a l’inici de la cursa, es podrà gaudir del pas dels cavalls de la Fundació Miranda que segueixen la seva transhumància dels terrenys de l’Ortoll cap al Parc Natural del Garraf per passar l’hivern en llibertat.

A part de les entitats organitzadores, també donen suport a l’esdeveniment les botigues d’esport de la ciutat Cota Zero, Intersport Olaria, Evasion Running, És l’Ou Fut i l’Associació Ecoconscient.

Per inscriure’s es pot fer a Cota Zero, Intersport Olaria i Evasion Running, a partir del 25 d’octubre fins al 9 de novembre.

Observacions

Per inscriure’s es pot fer a Cota Zero, Intersport Olaria i Evasion Running, a partir del 25 d’octubre fins al 9 de novembre.

Compartir: