Jornada ” La defensa i conservació dels espais naturals: el Vallès en el context de crisi ecològica.”

Icona data

divendres 7 juliol 2023

09:00h fins 14:00h

Icona lloc

Casa Nova de l'Obac

Vacarisses


ADENC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Des de l'ADENC hem organitzat aquesta jornada amb l'objectiu de generar debat sobre temàtiques que afecten els espais protegits. Entre d'altres la gestió dels boscos, la hiperfrequentació dels espais naturals o la pèrdua de biodiversitat. Divendres 7 de juliol de 9h a 14h a la Casa nova de l'Obac al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Des de l’ADENC estem impulsant aquesta jornada per preparar als diferents actors del territori per impulsar instruments de col·laboració en la defensa i conservació dels espais naturals, i així reconèixer la seva rellevància en l’actual context de crisi ecològica.

Es tracta d’un punt de trobada, un espai per propiciar debats amb la participació de diversos sectors, que intervenen en l’estudi i la gestió dels espais naturals protegits del Vallès. La proposta és poder generar debat sobre temàtiques que afecten els espais protegits, com la gestió dels boscos, la freqüentació dels espais naturals o la pèrdua de biodiversitat.

A més a més un dels objectius de la trobada és posar sobre la taula la necessitat d’una llei de biodiversitat a Catalunya i fer una revisió sobre la proposta d’ampliació del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

La Jornada se celebrarà el pròxim 7 de juliol de 2023 a la casa Nova de l’Obac, un equipament del Parc Natural situat a la serra de l’Obac amb un entorn privilegiat.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

El contingut de la jornada està de la següent manera:

 

 

Compartir: