Jornada Oceans i Salut Humana

Icona data

diumenge 24 setembre 2023

17:00h fins 19:00h

Icona lloc

Teatre de Roses

Roses


Catedra Oceans i Salut Humana

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El diumenge 24 de setembre, organitzem a Roses la V jornada científica de la Catedra Oceans A la tarda, de 17 a 19h, al teatre de Roses, podreu conèixer els primers resultats del projecte Biopais sobre els impactes de l'eòlica marina al Golf de Roses.

El diumenge 24 de setembre la Catedra Oceans i Salut Humana organitza a Roses la V jornada científica de Oceans i Salut.  La Càtedra Oceans i Salut Humana pretén abordar diferents aspectes que sovint s’han tractat de manera independent, però que en realitat estan estretament relacionats: la conservació dels ecosistemes marins, la promoció de la salut i la prevenció i tractament de determinades malalties.
A la tarda, de 17 a 19h, al teatre de Roses, podreu conèixer els primers resultats del  BIOPAIS Project sobre els impactes de l’eòlica marina al Golf de Roses.

Avaluació i valoració dels impactes ecològics i socials potencials dels parcs eòlics marins en zones d’elevada BIOdiversitat i alt valor PAISatgístic: l’exemple de Cap de Creus/Golf de Roses.
Obert a tothom, gratuït.

Compartir: