birdwatching amb ocell

Jornades ornitològiques amb SEO BirdLife: online i sortida a Gallecs

Icona data

dimecres 17 novembre 00:00h - diumenge 21 novembre 00:00h

Icona lloc

online + Gallecs

Mollet del Vallès


SEO BirdLife

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

En format online i amb sortides presencials, apren amb SEO/BirdLife sobre les aus, un dels índexs més importants per mesurar la sostenibilitat i el benestar social.

Del 17 al 21 de novembre tindran lloc les Jornades Ornitològiques de SEO/BirdLife, un punt de trobada per als socis, sòcies, simpatitzants i qualsevol persona que comparteix l´amor per les aus i la seva observació.
Amb aquestes jornades posem en valor la passió de milers de persones per les aus, la seva observació, gaudi i conservació. És una realitat que per fer front a la crisi ecològica cal comptar amb la natura i la millor manera de fer-ho és coneixent-la, tenint en compte a més que les aus són un dels millors indicadors de la qualitat de vida. L’oficina estadística europea, Eurostat, inclou el seguiment de les poblacions d’ocells entre els índexs més importants per mesurar la sostenibilitat i el benestar social.

Hem preparat un programa, amb les aus com a eix vertebrador, en què es tractaran temes ornitològics des de diferents àmbits com la fotografia, el turisme, el canvi climàtic o les bones pràctiques en l’ús i el gaudi de la natura.
Dimecres 17 i dijous 18, en format online, juntament amb experts ornitòlegs et convidem a Aprendre a veure aus! Primers passos a l’observació; però si el que és teu és la fotografia et proposem la trobada Aus a través de l’objectiu. L’ocellet des d’una perspectiva fotogràfica, juntament amb fotògrafs famosos. També coneixerem els premiats de FotoAves 2021, concurs que mantenim des del 2007 amb l’objectiu de premiar les millors fotografies d’aus entre els aficionats i els professionals de tot el món. En aquesta edició s’hi han presentat més de 500 fotògrafs de 15 països que han presentat 1.532 fotografies.

Així mateix, tindrem ocasió d’abordar un tema de màxima actualitat: Aus i crisi ecològica; tractarem El món dels ocells fora de l’àmbit de l’ornitologia; i tindrem l’ocasió de “visitar” Llocs màgics de ocellaire, del barri a les selves.

El divendres19, ens traslladem al camp… Et convidem a observar aus a DIRECTE des d’alguns dels millors llocs #Depajareo d’Espanya de la mà dels nostres socis i sòcies, grups locals i ocellaires més destacats de l’organització.

Durant el cap de setmana del 20 i 21 de novembre, els socis i sòcies de l’organització, així com tota aquella persona amant de les aus està convidada a sortir al camp per gaudir de les aus. Es tracta d’activitats en format presencial, per conèixer els nostres treballs de conservació a aquells espais naturals on estem realitzant actuacions o bé desenvolupant diferents projectes des de les nostres delegacions, oficines tècniques i grups locals. A Catalunya està prevista una sortida a Gallecs amb e Grup Local de Seo BirdLife, de 8.45 a 15 h.

 

Inscripcions al seminari web en aquest enllaç

Inscripcions a la sortida a Gallecs en aquest enllaç

 

 

 

Compartir: