La nit dels ratpenats al Parc Natural de la Serra de Collserola

Icona data

divendres 12 juliol 2024

19:00h fins 21:00h

Icona lloc

Centre d'Informació del Parc

Barcelona


Parc Natural de la Serra de Collserola

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a la xerrada divulgativa, i a la  passejada nocturna per descobrir-los amb detectors d’ultrasons amb els tècnics del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Un projecte d’àmbit europeu per conèixer el món d’aquests petits mamífers i saber per què cal protegir-los i conservar-los.

Hi trobareu una xerrada divulgativa, la demostració dels recursos que s’utilitzen per a l’estudi i una passejada nocturna per descobrir-los amb detectors d’ultrasons, a càrrec dels tècnics del Museu de Ciències Naturals de Granollers. També trobareu una petita exposició, llibres, manualitats i vídeos, tot relacionat amb els ratpenats.

 

Porteu una lot i calçat adequat per la passejada.

A partir de les 19 h, entrada lliure a l’exposició permanent del Centre d’Informació. Si porteu berenar-sopar trobareu racons agradables per sopar a l’aire lliure (abans de començar l’activitat).

Coorganitzada amb el C.C. L’Elèctric, el C.C. Vallvidrera-Vàzquez Montalban i C. B. Can Rectoret

Cal inscripció prèvia la mateixa setmana de l’activitat al telèfon del Centre d’Informació: 932 803 552 (laborables de 9.30 a 14.30 h), màxim 4 places per trucada.

ATENCIÓ: La realització de les activitats estarà subjecta a les restriccions per activació de plans d’emergència en situacions de risc d’incendi, ventades, aiguats o altres.

DIVENDRES, 12 DE JULIOL DE 2024
LLOC: CENTRE D’INFORMACIÓ
HORA: DE 19 A 22 H
INSCRIPCIONS LA MATEIXA SETMANA DE L’ACTIVITAT AL CENTRE D’INFORMACIÓ DEL PARC. TEL. 932 803 552
PLACES LIMITADES
A CÀRREC DEL MUSEU DE CIÈNCIES NATURALS DE GRANOLLERS

 

Més informació en aquest enllaç

Compartir: