L’anguila: un peix de La Tordera en perill d’extinció

Icona data

dissabte 12 febrer 2022

19:00h fins 21:00h

Icona lloc

Sala d'actes de l'Arxiu Municipal de Malgrat de Mar

Malgrat de Mar


NatMont - Associació Naturalistes del Montnegre i la Tordera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Saps que tenim anguiles als rius catalans? I que són una espècie en perill crític d'extinció? I que l'Institut d'Ecologia aquàtica de la Universitat de Girona fa el seguiment de les seves poblacions a la conca de #laTordera? En parlarem el 12 de febrer a Malgrat de Mar, amb el professor Lluís Zamora i l'investigador @canobarbacil. Més informació al nostre web.

L’anguila és un peix prou popular, però en desconeixem bona part de la seva existència i fins i tot, la seva presència a la conca de la Tordera, i el perill crític d’extinció a nivell mundial, segons l’Unió Internacional per la Conservació de la natura.

És per tot això que hem convidat el professor Lluís Zamora i l’investigador Carlos Cano-Barbacil, de l’Institut d’Ecologia Aqüàtica de la Universitat de Girona, a explicar-nos les característiques biològiques d’aquest peix amenaçat, així com el projecte de seguiment de les poblacions que habiten a la conca del nostre riu.

La xerrada tindrà lloc a la sala d’actes de l’Arxiu municipal de Malgrat de Mar, el proper dissabte 12 de febrer, de 19h a 21h.

El projecte de seguiment ictiològic a les conques de la Tordera i del Besòs compta amb el finançament de la Fundació Rivus.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar

 

Compartir: