L’Ebre: canvi climàtic, perspectives i lluites

Icona data

dijous 1 desembre 2022

19:30h fins 21:00h

Icona lloc

Centre Cívic Cotxeres de Sants

Barcelona


Plataforma en Defensa de l'Ebre

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El riu Ebre és el segon riu més cabalós de la península Ibèrica. Però t'has preguntat mai en quines condicions està? El dijous 1 de desembre a Cotxeres de Sants xerrarem amb sobre el seu futur amb la meteorolga Sarai Sarrovca i amb la portaveu de la Plataforma en Defensa de l'Ebre Susanna Abella

Estem vivint l’any menys plujós des del 2008, quan hi va haver l’últim intent de transvasament . Com s’ha de gestionar l’escassetat d’aigua que es preveu per als pròxims anys?  #LoRiuÉsVida!

El dijous 1/12 a les 19.30 a  Cotxeres de Sants conversem amb Sarai Sarroca meteoròloga i Susanna Abella activista portaveu de la  Plataforma en Defensa de l’Ebre

Sarai Sarroca (Flix, 1982) és la directora del  Servei Meteorologic de Catalunya @meteocat. També és membre del Comitè d’Experts sobre el Canvi Climàtic. Ha estat meteoròloga a Betevecat i 324cat. Ens ajudarà a entendre els fenòmens meteorològics que venen amb el canvi climàtic i a decidir com hem d’actuar!

Susanna Abella (Tortosa, 1968) és portaveu de la  Plataforma en Defensa de L’Ebre, ho sap tot sobre transvasaments, política hidràulica, plans de conca, com es gestiona l’Ebre i quines amenaces tenen el riu i el delta!

Compartir: