LLegim el riu a Rubí

Icona data

dimarts 18 octubre 2022

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Biblioteca Mestre Martí Tauler

Rubí


Rubí d'Arrel

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Et preocupes per l'entorn natural i vols conèixer la Riera de Rubí? Vine a la primera trobada del grup local de Rubí del projecte Llegim el riu

Vols sumar-te al projecte Llegim el Riu a Rubí?

 

Llegim el riu és un projecte de ciència ciutadana que tracta de recollir informació aplicant el mètode científic amb l’objectiu de conèixer el funcionament dels ecosistemes fluvials i el seu estat de conservació. En el nostre cas, la riera de Rubí.

Està impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona.

Es gestiona a través de la formació dels tàndems locals (una persona tècnica del Servei de Sostenibilitat i Medi i una altra de la biblioteca).

La direcció científica correspon al Grup de Recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona.

El programa està dividit en tres sessions:

Dimarts 18 d’octubre, 18 h: Reunió Tàndem i grup local. Reunió informativa per a les persones que participen en el treball de camp del projecte LLEGIM EL RIU.
Dissabte 22 d’octubre, 10 h: Sortida de treball de camp a la riera amb el Grup de Recerca (Universitat de Barcelona).
Dimecres 9 de novembre, 18 h: Sessió de retorn presentació dels resultats al grup local i propostes de millora amb la presència del Grup de Recerca (FEHMlab) i Associació Habitats.
Adreçat a joves i adults amb inquietuds mediambientals i a tothom que estigui interessat en el nostre entorn.

Aforament limitat màxim 15 persones, cal inscripció prèvia a b.rubi.mmt@diba.cat o 93 699 84 53 / 93 588 70 00 (ext. 6820)

Compartir: