granollers pedala grup

Manifestació amb bicicleta “Per un Vallès pedalable”

Icona data

diumenge 17 març 2019

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Estació de Palautordera

Palautordera


Granollers Pedala

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

MANIFESTACIÓ AMB BICICLETA per reclamar una xarxa pedalable que connecti les poblacións de la comarca, i el pas de la ruta Eurovelo 8 pel territori vallesà.

El proper diumenge 17 de març convoquem la població del Vallès Oriental a la MANIFESTACIÓ AMB BICICLETA per reclamar una xarxa pedalable que connecti les poblacións de la comarca, i el pas de la ruta Eurovelo 8 pel territori vallesà.

El mateix recorregut de la manifestació, que sortirà de l’estació de tren Palautordera, i passant per Llinars del Vallès i Cardedeu, arribarà a Granollers, assenyala un dels eixos principals del que hauria de ser la xarxa pedalable del Vallès Oriental, i que esperem pugui fer-se realitat en la propera legislatura, amb el compromís dels diversos municipis i administracions territorials.

Els participants podran fer el recorregut des de l’Estació de Palautordera, o afegir-se al grup a Llinars del Vallès o Cardedeu.

Horari previst:

  • 10:00 Convocatòria a l’Estació Palautordera
  • 10:30 Sortida des de l’Estació de Palautordera
  • 11:30 Pas per Llinars del Vallès – Plaça Països Catalans
  • 12:00 Pas per Cardedeu – Estació Renfe
  • 13:00 Arribada a Granollers – Pas pel Consell Comarcal i final a La Porxada, amb vermut popular.

Recordeu que transitarem per la carretera C-251, i per això cal que tothom vingui amb casc, i els menors d’edat amb algun adult que se’n faci responsable.

Volem una comarca pedalable, on la bicicleta esdevingui una opció de mobilitat quotidiana. Us esperem!!!

Observacions

Recordeu que transitarem per la carretera C-251, i per això cal que tothom vingui amb casc, i els menors d'edat amb algun adult que se'n faci responsable.

Compartir: