Fridays x Future 13 des

Manifestació pel clima a Plaça Sant Jaume de Barcelona

Icona data

divendres 13 desembre

16:00h fins 18:00h

Icona lloc

Plaça Sant Jaume

Barcelona


Fridays for Future Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Manifestació a la Plaça Sant Jaume en protesta per

Únete a la sentada frente al Palacio de Congresos de Madrid este viernes a las 16:30!  Fridays for Future convoca una gran mobilització  divendres 13 de desembre en protesta pel poc avenç en les negociacions internacionals que tenen lloc a la cimera de l’ONU pel canvi climàtic, la COP25 de Madrid.

També denuncien que dimecres 11 de desembre més de 200 activistes del clima van ser expulsats de la COP25 per una protesta pacífica pels drets de les dones i els pobles indígenes, durant la qual van exigir més accions als països rics. Després de dues setmanes de sessions a les que els membres i membres de la UNFCCC han parlat de la necessària participació i pressió de la societat civil,  Fridays for Future ens sorprenem que ara s’excloguin de les negociacions.  Això és contrari als  milions de persones que varen reclamar a la justícia climàtica. No podem acceptar aquesta violació dels drets humans.
Per això, i en el context del final de la COP25 i de la clausura oficial del Cumbre Social per la Clima, des de FFF volem plantejar una protesta oberta a tot el món per mostrar a la classe política que segurem aquí i que som incansables.

Hi haurà una seguda davant el Palacio de Congresos de Madrid a les 16:30, i manifestacions a diverses ciutats.  Us esperem a les 16 a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Compartir: