Neteja de diferents trams de la Noguera Pallaresa

Icona data

dissabte 22 octubre 2022

Icona lloc

riu Noguera Pallaresa

Sort


Associació d'Amics del Riu i la Muntanya Doctor X

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a ajudar a la retirda de residus a diferents trams de la Noguera Pallaresa

Vine a la Neteja del riu Noguera Pallaresa organitzada per l’Associació Pirineus Doctor X i l’Associació Esportiva Pallars i el Parc Natural de l’Alt Pirineu

 

Programa del dia 22:
Es crearà un grup de whats app amb tots els voluntaris per donar informació i possibles canvis en el programa.
08:30h. Esmorzar i brífing amb els voluntaris a la plaça Caterina Albert de Sort.

09:00h. Distribució de tasques i grups al llarg dels trams del Noguera Pallaresa (des de Llavorsí fins a la Figuereta/congost de Collegats).  Tindrem 11 trams marcats i 6 punts de recollida de material amb camió.

A partir de les 12.30h. Retrobada amb tots els voluntaris a la plaça Caterina Albert, on es farà la separació de les deixalles per tipus (envasos, ferro, paper orgànic i resta). Els envasos també es separaran per tipus, segons el tant % de reciclables que siguin).

A partir de les 13.00h. Paella per als voluntaris i performance d’una artista local que construirà una escultura amb part de les deixalles trobades. També en la mateixa plaça hi haurà la projecció del documental de TV3 “Homo Residus”.

Totes les accions d’aquest any (incloses les de dimarts dia 18 amb tots els col·legis de la comarca i dijous dia 20 amb els instituts) estan pensades per a conscienciar en la importància de mantenir els nostres rius i espais naturals nets. Som conscients que netejar no és suficient i que el gran canvi ve en la formació i conscienciació de les persones en Reduir, Reutilitzar i Reciclar de manera correcta. Ser conscients de com i què es pot reciclar és fonamental per tal de fer un bon ús del que generem com a societat.

Compartir: