Lloret neteja popular

Neteja popular a la platja de Lloret

Icona data

diumenge 26 gener

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Platja de Lloret

Lloret de Mar


Ajuntament de Lloret de Mar

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Neteja popular a la platja de Lloret, aquest diumenge, després del temporal Glòria

L’Ajuntament fa una crida a la població perquè col·labori a netejar la platja de Lloret després del temporal Glòria. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que després d’aquests dies intensos en què la prioritat ha estat la prevenció, ara toca treballar per tornar el municipi a la normalitat. I per això demana la col·laboració als veïns.

Marina Nicolàs explica que els serveis de neteja han treballat intensament per fer front als efectes del temporal, però creu que cal donar un cop de mà perquè les platges tornin a presentar un bon aspecte com abans millor. A més, assegura que hi ha molts veïns que ja s’han ofert a col·laborar.

De moment la neteja es farà a la platja de Lloret, en el tram que va de l’Ajuntament fins a la Dona Marinera, tot i que queda oberta la possibilitat d’organitzar noves accions com aquesta en altres zones. Sempre i quan, això sí, no es corri cap risc. En aquest sentit, la regidora explica que a Fenals no s’hi farà res, de moment, per motius de seguretat.

La neteja popular a la platja de Lloret, organitzada per l’Ajuntament, es farà aquest diumenge. La convocatòria és a les deu del matí a la plaça de la Vila.

Compartir: