gepec voluntariat poblet

Obrim inscripcions al Voluntariat Boscos Mediterranis 2020 al Bosc de Poblet – ÚLTIMES SESSIONS AJORNADES

Icona data

diumenge 27 setembre 09:00h - diumenge 15 novembre 19:00h

Icona lloc

Bosc de Poblet


GEPEC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Després de dues edicions realitzades amb èxit, el Voluntariat de Boscos Mediterranis encara la tercera, que començarà amb una primera jornada el 27 de setembre i acabarà el cap de setmana del 14 i 15 de novembre.

Aquesta serà la tercera edició del voluntariat, organitzat juntament amb el Paratge de Poblet i amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona.

Després de dues edicions realitzades amb èxit, el Voluntariat de Boscos Mediterranis encara la tercera, que començarà amb una primera jornada el 27 de setembre i acabarà el cap de setmana del 14 i 15 de novembre. Aquest és un projecte de voluntariat es va iniciar la tardor del 2018 per iniciativa del Paratge de Poblet. Els principals objectius són acostar la gestió del bosc mediterrani a les persones interessades, millorar el Bosc de Poblet i donar a conèixer aquest bosc madur i les especies que hi viuen.

Així, al llarg de cinc jornades (d’entre un, dos i tres dies), les persones voluntàries realitzaran treballs silvícoles, millores d’itineraris, treballs de prevenció d’incendis i arranjaments de senders. A més d’ajudar en aquestes feines les persones voluntàries podran gaudir de visites culturals i visitar alguns punts d’interès de la zona.

Les dates de l’edició del 2020 seran:

– 27 de setembre

– 10, 11 i 12 d’octubre

– 24 i 25 d’octubre

– 31 d’octubre i 1 de novembre

– 14 i 15 de novembre

A cada jornada es faciliten coneixements sobre l’entorn on es treballarà i el seu ecosistema. Per a participar al voluntariat no calen coneixements previs, els nostres monitors expliquen al grup les tasques de cada jornada i com portar-les a terme amb seguretat. També es proporcionen les eines necessàries, però cal portar roba i calçat adequat i recomanem portar guants de treball. Per inscriure’s, no obstant, és necessari ingressar una fiança de 20€, de la qual se’n pot demanar el retorn un punt acabada la jornada.

Pel que far al menjar, l’organització es fa càrrec de totes les menjades de les persones voluntàries. A les jornades d’un dia es proporciona esmorzar i dinar i en les de més d’un dia també s’inclou sopar. L’allotjament per les activitats de més d’una jornada, facilitat per l’entitat amb la col·laboració del Monestir de Poblet, es troba a les dependències del mateix monestir i té un cost per als voluntaris i voluntàries de només 5€ per nit.

Observacions

Més informació en aquest dossier

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: