Parking Day Barcelona 2023

Icona data

divendres 15 setembre 2023

09:00h fins 21:00h

Icona lloc

Diferents punts de Barcelona

Barcelona


Espai Ambiental

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El 15 de setembre tornar el Parkind day, l'esdeveniment que recupera l'espai públic per les persones i el mediambient. Visita les propostes de les associacions en els diferents punts de la ciutat.

El Parking Day és un esdeveniment que recupera l’espai públic per als ciutadans i ciutadanes de les ciutats.

És una  acció performativa, de  sensibilització i reivindicativa,  durant la qual les diverses entitats, col·lectius i ciutadania en general, transformen de forma temporal places públiques d’aparcament  de cotxes en parcs, jardins i altres formes d’espai públic, amb l’objectiu  de reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el  medi ambient.

Té lloc a diverses ciutats de tot el món.  A Barcelona el Park(ing) Day Barcelona està coordinat per  Espai Ambiental Cooperativa i ISGLOBAL amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, des de l’any 2014.

L’edició Parking Day 2023 està dedicada als refugis climàtics. Es podran visitar  espais d’intercanvi d’esqueixos (Centre Cívic Teixonera), tallers sobre Illes de Calor o tallers de reparació de bicicletes, entre molts altres.

El 15 de setenmbre de 9 a 21 h visita tots els espais Parking day 2024 trobant-los a la pàgina https://parkingdaybcn.org/

 

 

 

Compartir: