cities healt page

Participa a CitieS-Health: ciència ciutadana per estudiar la contaminació

Icona data

dissabte 28 setembre 2019

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Cosmocaixa

Barcelona


Cities Health

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Presentació del projecte CitieS Health, a Caixaforum de Barcelona

CitieS Health és un projecte europeu de ciència ciutadana que ofereix a la ciutadania de Barcelona l’oportunitat de liderar un estudi de recerca sobre com la contaminació de l’aire a la ciutat està afectant a la salut dels seus habitants. Hi poden participar grups de ciutadans i ciutadanes de cinc ciutats europees, i està coordinat per l’Institut de Salut Global, amb seu a Barcelona.

Dissabte 28 de setembre presentem el projecte europeu de ciència ciutadana  CitieS-Health, que permet a la ciutadania  implicar-se en un estudi d’ investigació sobre com la contaminació de l’ aire a la ciudat està afectant a la salut dels seus habitants.

Durant la  jornada, que tindrà lloc a CaixaForum Barcelona, es presentaran els resultats de l’enquesta sobre les preocupacions ciutadanes en contaminació atmosfèrica i salut.  Hi haurà un taller participatiu amb la finalitat de comemçar a dissenyar i  implementar aquest estudi de  ciència  ciutadana. L’acte està programat per dissabte 28 de setembre de 10 a 13 hores a Cosmocaixa de Barcelona. Hi haurà haabilitat un espai per a infants.

 

Observacions

Inscripcions en aquest enllaç

 

Compartir: