Participa amb l’ADENC per Sant Jordi

Icona data

dimarts 23 abril 2019

Icona lloc

Passeig de la Plaça Major de Sabadell

Sabadell


ADENC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Participa amb l'ADENC per Sant Jordi!

Amb la primavera arriba Sant Jordi i l’ADENC també ho celebra! Arriba una de les jornades festives preferides de tots i totes: 23 d’abril, la diada de Sant Jordi. Un dia per envoltar-se de bones lectures, per regalar i recomanar, però sobretot de gaudir dels llibres!

Un any mes, tindrem una parada al Passeig de la Plaça Major de Sabadell amb llibres, artesanies elaborades per persones voluntàries de l’entitat i informació sobre les nostres activitats. Compartirem espai amb altres entitats de la ciutat des de primera hora del mati fins passades les vuit del vespre!

Els beneficis d’aquesta jornada serviran per continuar les nostres campanyes i activitats en de defensa i estudi de la natura!

Per poder-ho dur a terme, ens cal la vostra col·laboració:  necessitem persones voluntàries per cobrir els diferents torns. Són torns breus que no us impediran poder gaudir de la festa la resta del dia, però és important que enguany siguem al carrer.

Si voleu venir a donar-nos un cop de mà, només cal que empleneu el formulari que trobareu a la nostre web o contactant amb nosaltres través del correu electrònic  correu@ adenc.cat  o el número de  telèfon  93 717 18 87 o 640 701 490.

 

Compartir: