Plantació de l’arboretum de la Tordera

Icona data

dissabte 12 febrer

11:00h fins 13:00h

Icona lloc

Zona Verda de Sant Jaume, al costat del castell medieval

Tordera


Fundació Emys

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a plantar el teu arbre! Participa en la creació de l'arborètum de Tordera Herba Dissabte, 12 de febrer, jornada de voluntariat ambiental Cercle verd Dors de la mà i dit índex que apunta cap a la dreta Informació i inscripcions a :

Un arborètum és un jardí especialitzat, generalment concebut com un espai paisatgístic, un lloc de visita on els veïns i visitants podran observar, identificar i conèixer les espècies arbòries més característiques del municipi. El projecte establirà un passeig per tres unitats de vegetació: zones humides, bosc de ribera i bosc de mediterrani. El circuit a l’arborètum també comptarà amb una mostra de plantes típiques i aromàtiques autòctones i unes taules de pícnic.

L’arborètum està pensat com un nou espai de divulgació dels valors del patrimoni natural, un instrument d’educació ambiental a més de projectar-se com a una activitat de lleure i turisme. Amb la creació de l’arborètum, l’Ajuntament referma la seva voluntat de continuar impulsant accions basades en els principis fonamentals per a l’adaptació i mitigació al canvi climàtic i acostar-se a així a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l’agenda 2030.

 

Activitat organitzada per l’Ajuntament de Tordera, a través de les àrees de Medi Ambient i Obres i Serveis, amb el suport de la Fundació Emys.

La matinal de voluntariat es durà a terme dissabte, 12 de febrer per crear l’arborètum del municipi de Tordera a la zona del parc urbà de Sant Jaume, al costat del castell medieval.

L’objectiu de la jornada és fer de la creació de l’arborètum un acte participatiu i de sensibilització i de respecte a l’entorn, de manera que totes les persones que vulguin, puguin participar en la plantada de les diferents espècies de plantes, arbustos i arbres que donaran cos al futur arborètum municipal

Inscripcions en aquest formulari

Compartir: