Voluntariat ambiental a l'estany de Sils amb la Fundació Emys

Plantada d’arbres a l’Estany de Sils

Icona data

dissabte 16 octubre 2021

09:00h fins 13:30h

Icona lloc

Estany de Sils

Sils


Fundació Emys

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Us convidem a plantar el dissabte dia 16 d'octubre en un espai natural, a l'aire lliure i acompanyats de personal de la Fundació que ens faran una explicació dels valors naturals de l'estany de Sils i les espècies que hi poden trobar.

JORNADA DE VOLUNTARIAT: plantació d’arbres en un rec de l’Estany de Sils!

Data: 16/10/2021
Horari: de 09:00H a 13:30H
Punt de trobada:  pàrquing de l’estació del tren de Sils
Hora de trobada: 09:00
Material necessari: Sabates velles i aigua
INSCRIPCIONS: A l’apartat d’experiències de la nostra pàgina web

Fundació Emys, dins un projecte amb la Diputació de Girona ha dut a terme la neteja d’uns recs que passen pel mig dels prats de dall de l’estany. Aquests recs han pogut recuperar la seva funció de drenatge i així mantenir la flora típica d’aquests prats.

L’actuació ha consistit en una desbrossada inicial, un enfondiment dels recs i la creació de quatre gorgues que permeten mantenir l’aigua durant més temps, sobretot en èpoques de sequera pels amfibis i quelonis de l’espai.
Un cop feta la neteja dels recs ara toca revegetar-ho amb arbres de bosc de ribera i també arbustos amb fruit per poder generar diferents hàbitats i recursos per la fauna propera.

És per això que us volem convidat a plantar el dissabte dia 16 d’octubre en un espai natural, a l’aire lliure i acompanyats de personal de la Fundació que ens faran una explicació dels valors naturals de l’estany de Sils i les espècies que hi poden trobar.

Compartir: