Plantada popular al Riu Ripoll!

Icona data

diumenge 24 novembre 2019

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Molí de l'Amat (Sabadell)

Sabadell


ADENC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El proper diumenge 24 de novembre a les 10h es convoca novament a la ciutadania a una plantada popular al riu Ripoll, en aquest cas, la plantada tindrà lloc a la zona de la font dels Gitanos, en el nou tram adoptat per l’entitat, que va del Molí de l’Amat a la passera de les Clotes.
Durant la jornada es plantaran diferents espècies d’arbres i arbust pròpies dels boscos de ribera com freixes, verns, alocs, gatells i salzes, també es plantaran lliris grocs a la banda dreta del riu, prop de l’aigua.

El finançament dels arbres i arbustos que es plantaran durant la jornada s’ha aconseguit amb la campanya d’apadrimament que permet a la ciutadania fer petites aportacions econòmiques per la compra de les plantes.

Aquest any comptem novament amb la participació d’una vintena de voluntaris de l’entitat WWF, aquesta entitat d’àmbit mundial, compta amb una delegació a l’estat espanyol que organitza plantades populars a altres punts de l’estat el mateix dia. L’entitat ha fet també una aportació econòmica per finançar la plantada.

L’ADENC convoca voluntaris i voluntàries de totes les edats per participar en aquesta plantada.
El punt de trobada serà al Molí de l’Amat a partir de les 10h del matí.
L’ADENC s’encarregarà de portar tot el material necessari.

Si alguna de vosaltres esta interessada en venir, es pot inscriure en el següent enllaç, o que es posi en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic inscripcions@adenc.cat  o el número de telèfon 93 717 18 87.

Compartir: