Plantada popular “Tiana, un món d’olors”

Icona data

diumenge 17 març

10:30h fins 14:00h

Icona lloc

Pins situats a la Ronda Ernest Lluch de Tiana

Tiana


Ajuntament de Tiana

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Jornada de plantació amb les aromàtiques. Matí ple d’activitats, hi haurà un conjunt de tallers per a conèixer els usos de les espècies que es planten creació de caixes niu i decorar-les, practicarem la transferència d’imatges sobre pedres . Tot això ambientat amb música en directe.

Des de l’any 1994, la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tiana organitza l’activitat de la Plantada Popular.
La Plantada Popular és una activitat de caràcter familiar que té com a grans objectius la reforestació de petits espais acotats i també la sensibilització i educació ambiental.
Aquest any es celebrarà el diumenge 17 de març al Parc de les Olors de Tiana (Pins situats a la Ronda Ernest Lluch) donant continuïtat al nou format creat ara ja fa dos anys on es pretén posar en valor la zona de la pineda de la Ronda Ernest Lluch, convertint-la en un espai on les plantes aromàtiques i autòctones de la zona mediterrània siguin les protagonistes.
Com cada any durant la jornada, a part de replantar les diferents illes de plantació amb les aromàtiques, també podrem gaudir d’un matí ple d’activitats, hi haurà un conjunt de tallers per a conèixer els usos de les espècies que es planten creació de caixes niu i decorar-les, practicarem la transferència d’imatges sobre pedres . Tot això ambientat amb música en directe.
Us hi esperem a tots i a totes, no hi podeu faltar!
Jornada organitzada des de l’Ajuntament de Tiana amb la col·laboració del Consell de Medi Ambient i Sostenibilitat, el Parc de la Serralada de Marina, l’ADF la Conreria, Grup d’Astronomia de Tiana,  l’ Associació Acer, el Jardí Secret, Tiana cultiva les seves llavors, Econimbus, SOREA…

Compartir: