plastic attack 23 febrer

Plastic Attack a Barcelona

Icona data

dissabte 23 febrer

11:00h fins 14:00h

Icona lloc

Mercadona Fonrt Pienc

Barcelona


Plastic Attack Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Plàstic Attack a Mercadona de Fort Pienc, per despertar la consciència sobre l'excès d plastic i envasos en els superercats.

Després de l’èxit de les accions anteriors fem una crida a participar en un nou Plastic Attack. El proper dissabte 23 de Febrer tornarem a aixecar la veu contra l’ús injustificat i abusiu del plàstic per part de productors i comerços de la manera que sabem fer. Esperem una gran assistència!

El proper dissabte 23 de febrer tornarem a aixecar la veu contra l’ús injustificat i abusiu del plàstic per part de productors i comerços de la manera que sabem fer. Aquest cop ens acompanyarà la premsa per a divulgar el missatge amb més força que mai. Aquesta serà la millor oportunitat que tindrem fins el moment fer arribar el nostre missatge. Esperem una gran assistència!

Els moviments Plastic Attack i el Plasticivisme són horitzontals, no polítics i compostos per persones de caràcter heterogeni preocupades pel futur de la societat. El nostre objectiu és augmentar la consciència sobre l’ús excessiu d’envasos de plàstic en la nostra societat. No podem donar-li l’esquena durant més temps a un problema que ens concerneix a tots. Ens preocupa l’envasament abusiu en plàstic de milers de productes que consumim diàriament a tot el planeta.

Les nostres accions consisteixen a visitar supermercats  a conscienciar amablement i cívicament a les persones que en aquell moment estiguin realitzant la seva compra sobre l’ús excessiu de l’embalatge plàstic i suggerir alternatives de consum.

Escollim indrets cèntrics amb molta freqüentació. Busquem la màxima ressonància i internacionalització del problema. Per a tal caldran persones amb coneixements lingüístics.

A més d’expressar el nostre rebuig cap a l’abús del plàstic, els participants que vulguin compraran productes que realment necessitin i després de passar per caixa desempaquetaran cadascun dels envasos de plàstic i els dipositaran en carrets de la compra i en caixes de cartró que portarem per a l’ocasió. Tots els embalatges de plàstic innecessaris es quedaran dins el supermercat.

Durem les nostres pancartes, farem fotografies i ho gravarem tot perquè quedi registrat i després compartir-ho en les xarxes socials.

Objectius:

Manifestar la responsabilitat de fabricants i supermercats sobre els productes que s’envasen.
Sol·licitar mesures a l’Administració i a la industria per a reduir l’ús de plàstics d’usar i tirar,
Fomentar materials duradors i reutilitzables, i posar en marxa incentius que evitin  l’abandonament, com els sistemes de dipòsit per ampolles i llaunes.
Despertar la consciencia de la gent davant una situació fora de control.
Difondre el missatge de que una altre tipus de consum és possible.

Observacions

Contacta a l'esdeveniment de facebook.

A les 11 h a Mercadona Fort Pienc

Compartir: