projecte rius

Projecte Rius: descoberta del riu Valira

Icona data

dissabte 9 octubre 2021

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

riu Valira

La Seu d'Urgell


Associació Hàbitats

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols sumar-te al voluntariat ambiental del Projecte Rius? Participa a la jornada formativa al riu Valira

L’activitat s’adreça a tothom que vulguin passar un matí divertit analitzant l’estat de ecològic de l’entorn del riu Valira, especialment, hi estan convidades aquelles persones interessades en ser voluntàries de Projecte Rius.

Seguint la metodologia científica de Projecte Rius mesurarem aspectes com el cabal, la temperatura, la presència de nitrats, els impactes que pateix el bosc de ribera, la fauna que viu al riu, etc.

L’activitat es recomanable a partir de 7 anys. Els menors d’edat han d’anar acompanyats del responsable legal. També aconsellem als participants dur roba còmode i botes d’aigua.

Serà imprescindible l’ús de mascareta i el manteniment de la distància social entre persones de diferents nuclis de convivència.

La darrera mitja hora la dedicarem a explicar i resoldre dubtes sobre com implementar Projecte Rius en la modalitat de servei comunitari, amb alumnes de 3r i 4t d’ESO. Aquesta part de la fomació està especialment dirigida al professorat de centres d’educació secundària.

Data: 9 d’octubre de 2021 de 10:00h -13:00h

Punt de trobada: entrada del Parc del Toll del Bressol. Cruïlla dels carrers Eugeni Obiols i Guillem de Plandolit, 25700, La Seu d’Urgell.

Voleu participar? Ompliu aquest formulari d’inscripció

Compartir: