restarters 2

Restart party & Barcelona s’endolla

Icona data

dimecres 2 octubre 2019

18:00h fins 20:00h

Icona lloc

Ca l'Isidret

Barcelona


Restarters Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Ets manetes? Participa a la Restart Party i descobreix el projecte Barcelona s'endolla.

Vols formar part d’un projecte innovador?

Vine a la propera #restartparty, el 2 oct a les 18h, a Ca L’Isidret. Presentarem Barcelona s’endolla per primer cop! ?

No t’ho perdis i fes-ho saber entre les teves amistats, conegudes i saludades.

Restarters Barcelona som una associació que vol impulsar alternatives a l’obsolescència programada i la reapropiació de coneixements tecnològics. Inspirats per l’experiència de Restart Project, aquest col·lectiu sorgeix amb el propòsit d’activar i promoure l’auto-organització de Restart Parties als diferents barris de Barcelona. Per aquest motiu, es tracta d’un grup obert a la participació de qualsevol persona interessada en aquesta activitat i el seu màxim desig és ‘contagiar’ altres persones i grups fins a convertir-se en moviment.

Restarters Barcelona està format per persones vinculades o no a altres iniciatives similars com ‘Reparat Millor que Nou’, l’espai MaCUS de la Cooperativa Integral Catalana, o la xarxa internacional MEND*RS.

Premi “Bones idees per canviar el món 2018”, Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2020, de la Xarxa + Sostenibilitat del Ajuntament de Barcelona.

T’agradaria organitzar una Restart Party al teu barri? Vols ser reparador voluntari?… Busca còmplices i aliats i ens posarem en marxa!

Compartir: