restarters novembre

Restartparty als Jardins Montserrat

Icona data

divendres 8 octubre 2021

17:30h fins 20:30h

Icona lloc

Jardins Montserrat

Barcelona


Restarters Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Organitzem una Restart Party on un grup de voluntaris i voluntàries amb habilitats tècniques ajudarem a les persones assistents com tu a reparar els aparells electrònics espatllats.

Gent! Veniu a la Restartparty del 8 d’octubre, a les 17:30?

La farem amb la gent de #bibliotecadelescoses de l’eixample esquerra, als Jardins Montserrat (Rocafort 236).

 

El proper divendres, 8 d’octubre, de 17.30 h a 20.30 h, als Jardins Montserrat (carrer Rosselló, 63, Barcelona), juntament amb la Biblioteca de les coses de l’esquerra de l’Eixample, organitzem una Restart Party on un grup de voluntaris i voluntàries amb habilitats tècniques ajudarem a les persones assistents com tu a reparar els aparells electrònics espatllats.

Cal que t’apuntis en aquest enllaç per controlar aforament.

__

 

Una Restart Party és un esdeveniment públic en què voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats.

L’ambient és relaxat, lúdic, comunitari, de manera que les persones que esperen que un voluntari reparador les atengui, poden picar alguna cosa i prendre algun refresc, conversar entre ells o conèixer més sobre les Restart Parties.

Quan una persona assistent arriba a la Restart Party amb el seu aparell espatllat, un voluntari amfitrió li pregunta per l’avaria i associa la possible reparació amb el tècnic voluntari més adient. Un cop arriba el seu torn, la persona assistent aprèn amb el tècnic voluntari, qui intenta implicar-la el màxim possible en el procès de reparació.

Al final, l’objectiu de la Restart Party és que les persones assistents hagin pres consciència que els seus aparells es poden reparar i com de fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres aparells. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi ecològic i econòmic del que podem ser responsables.

Compartir: