Monnatura Delta vol amb

Retirada de plàstics a les antigues salines de Sant Antoni, al Delta de l’Ebre

Icona data

dissabte 19 octubre 2019

10:00h fins 14:00h

Icona lloc

Antigues Salines de Sant Antoni

Amposta


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Iniciem la tardor amb una primera proposta d’activitat de Voluntariat x la Natura, en aquest cas al Delta de l’Ebre i amb la col·laboració del Parc Natural. Recorda que les places són limitades així que si vols venir fes-nos-ho saber de seguida.

El matí del dissabte 19 d’octubre la Fundació Catalunya La Pedrera i el Parc Natural del Delta de l’Ebre organitzem una activitat de voluntariat per la neteja de plàstics i altra brossa a les antigues salines de Sant Antoni, uns aiguamolls litorals situats a tocar de la badia dels Alfacs i la llacuna de la Tancada, a l’entorn de MonNatura Delta de l’Ebre.

Recentment l’espai ha estat restaurat mitjançant el projecte europeu LIFE Delta Lagoon, ja que es trobava força alterat per l’activitat humana, i ara és un lloc de descans, alimentació i nidificació d’ocells tan emblemàtics com el flamenc, l’àguila pescadora, el xatrac gros i la gavina corsa, entre d’altres. La Fundació, a més, ha aprofitat els edificis existents propers a l’espai per a crear un centre d’interpretació del Delta: MonNatura Delta de l’Ebre.

Amb l’actuació de voluntariat retirarem plàstics i altra brossa que ha pogut arribar pel mar o el vent,  entrant-hi a peu i amb barques de perxar.

Programa de la jornada:

  • 10:00 Trobada a la recepció de Món Natura Delta.
  • 10:00-10:30 Benvinguda, presentació dels principals valors de l’espai natural i explicació de l’activitat.
  • 10:30-14:00 Desenvolupament de l’activitat
  • 14:00- Dinar ofert per la Fundació Catalunya La Pedrera
  • Places: 25 persones (activitat no recomanada per a nens/es)

*Cal dur bambes velles o sandàlies d’aigua i banyador, per entrar dins de l’aigua.

S’obsequiarà als participants amb un carnet de voluntari/ària per poder visitar MónNatura Delta de forma gratuïta durant tot un any.

Recorda que les places són limitades així que si vols venir fes-nos-ho saber de seguida escrivint a susanna.izquierdo@fcatalunyalapedrera.com

 

 

 

 

 

 

Observacions

Recorda que les places són limitades així que si vols venir fes-nos-ho saber de seguida escrivint a susanna.izquierdo@fcatalunyalapedrera.com

Activitat no recomanada per a nens/es

Compartir: