revolta escolar

Revolta escolar a 25 punts de la ciutat de Barcelona

Icona data

divendres 5 novembre 2021

16:00h fins 17:00h

Icona lloc

Barcelona


Eixample Respira

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

DIVENDRES TORNA LA RevoltaEscolar ! QUINES GANES Cara amb abraçada!! 25 CENTRES TALLARAN ELS CARRERS PER REIVINDICAR UNS ENTORNS ESCOLARS MÉS SEGURS, SALUDABLES I SOSTENIBLES! Persona que fa la rodaSUMA-T'HI! Persona que va amb bicicleta PARTICIPA! IMPLICA'T! TRANSFORMA!

Vine a la Revolta Escolar divendres 5 de novembre!

Diferents AFAs i AMPAs de tot Catalunya, amb la col.laboració d’entitats veïnals i ecologistes, estem promovent talls de carrer davant de les escoles cada primer divendres de mes a l’hora de sortida de l’escola (normalment de 16:30 a 17:00) per tal de reclamar una major pacificació als entorns escolars, menys contaminació i menys soroll.

La protesta va començar a Barcelona el desembre de 2020, amb 20 escoles fent 17 talls de carrer. Des de llavors no ha parat de créixer! Durant el curs 20/21 vam fer 12 divendres de protesta. Actualment ja som més de 100 centres mobilitzats a 17 ciutats diferents: Badalona, Barcelona, Bilbao, Cardedeu, Getafe, Girona, Guadalajara, Lugo, Madrid, Melilla, Mollet del Vallès, Olot, Sabadell, Sant Cugat, València, Vigo i Zaragoza. És el que anomenem: la #RevoltaEscolar.

La protesta no para de crèixer. S’està extenent a més ciutats i pobles! Seria genial si des de la vostra AFA o AMPA també us hi afegíssiu!

https://beteve.cat/mobilitat/torna-revolta-escolar-25-talls-transit-contaminacio/

Compartir: