Revolta escolar davant de les escoles

Icona data

divendres 3 desembre 2021

16:30h fins 17:00h

Icona lloc

Barcelona i altres municipis


Eixample Respira

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Talls de carrer davant de les escoles cada primer divendres de mes a l'hora de sortida de l'escola (normalment de 16:30 a 17:00) per tal de reclamar una major pacificació als entorns escolars, menys contaminació i menys soroll.

Diferents AFAs i AMPAs de tot Catalunya, amb la col.laboració d’entitats veïnals i ecologistes, estem promovent talls de carrer davant de les escoles cada primer divendres de mes a l’hora de sortida de l’escola (normalment de 16:30 a 17:00) per tal de reclamar una major pacificació als entorns escolars, menys contaminació i menys soroll.

La protesta va començar a Barcelona el desembre de 2020, amb 20 escoles fent 17 talls de carrer. Des de llavors no ha parat de créixer! Durant el curs 20/21 vam fer 12 divendres de protesta. Actualment ja som més de 100 centres mobilitzats a 17 ciutats diferents: Badalona, Barcelona, Bilbao, Cardedeu, Getafe, Girona, Guadalajara, Lugo, Madrid, Melilla, Mollet del Vallès, Olot, Sabadell, Sant Cugat, València, Vigo i Zaragoza. És el que anomenem: la #RevoltaEscolar.

La protesta no para de crèixer. S’està extenent a més ciutats i pobles! Seria genial si des de la vostra AFA o AMPA també us hi afegíssiu!

Consulta els centres adherits a RevoltaEscolar.cat

Compartir: