en bici sense edat platja 2

Sessió informativa per a voluntariat de En bici sense edat

Icona data

dijous 4 febrer 2021

18:30h fins 19:30h

Icona lloc

online

Barcelona


En bici sense edat

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Voluntariat que vol retornar a la gent gran la capacitat d’anar en bicicleta i sentir el vent a la cara. Pedalem contra la solitud no desitjada.

T’agradaria fer voluntariat amb En Bici Sense Edat? T’esperem a la propera sessió informativa!

Les persones voluntàries d’En Bici Sense Edat s’inscriuen per fer passejos en bicicleta amb la gent gran a través d’un sistema de reserves senzill amb la freqüència que vulguin. Tot està impulsat per la pròpia motivació de les persones i s’estableixen vincles d’amistat mitjançant un temps d’oci compartit entre passejades i converses.

El dijous 4 de febrer a les 18.30 h tindrà lloc una sessió virtual de presentació del programa de Voluntariat d’En Bici Sense Edat.

Aquesta sessió és informativa i oberta a totes les persones que es vulguin inscriure com a voluntàries de l’entitat.
Es tracta d’una trobada ideal per a conèixer tot sobre el nostre projecte.

En Bici Sense Edat és una Associació sense ànims de lucre d’ambit català que des de l’any 2016 treballa per a millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones majors i persones amb mobilitat reduïda, mitjançant l’organització de passejos en tricicles elèctrics especialment adaptats, conduïts per persones voluntàries.

La nostra missió és promoure l’envelliment actiu i el bon tracte a les persones majors i tenim com a visió, facilitar la creació de noves relacions intergeneracionals que lluitin contra la solitud no volguda.

Inscripcions en aquest enllaç

T’hi esperem!!!

Observacions

Inscripcions en aquest enllaç

Compartir: