Setmana de la Mobilitat: millors connexions

Icona data

divendres 16 setembre 00:00h - dijous 22 setembre 00:00h

Icona lloc

tot Catalunya

totes


Setmana Europea de la Mobilitat

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Treballeu promovent la mobilitat urbana sostenible i fomentant  el canvi de comportament ? Si esteu  fent alguna cosa per promoure la mobilitat urbana sostenible en qualsevol moment de l'any? Voleu crear la teva acció per reclamar una mobilitat més sostenible? Inscriviu la vostra acció a la Setmana Europea de la Mobilitat

El tema anual de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT 2022  és “Millors connexions” . Pretén destacar i fomentar les sinergies entre persones i llocs que ofereixen la seva experiència, creativitat i dedicació per conscienciar sobre la mobilitat sostenible i promoure un canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, a més d’apropar-se i establir connexions entre grups existents i nous públics.Els  pilars de “Millors connexions” són: Gent, Llocs, Paquets. Planificació i Política

Voleu crear la teva acció per reclamar una mobilitat més sostenible?

Treballeu promovent la mobilitat urbana sostenible i fomentant  el canvi de comportament ? iscriviu ara la vostra acció.

Si esteu  fent alguna cosa per promoure la mobilitat urbana sostenible en qualsevol moment de l’any, en volem saber!

Les entitats, organitzacions i iniciatives de la societat civil, rescoles i administracions  local podeu crear la vostra acció.

INSCRIPCIONS EN AQUEST ENLLAÇ

Tant si heu decidit anar en bicicleta per treballar amb els vostres veïns com si sou un empresari que pren mesures concretes per animar els vostres empleats a utilitzar el transport públic, estem desitjant ajudar-vos a compartir la vostra història d’èxit. L’acció que feu ha de promoure un canvi de comportament cap a una cultura de mobilitat urbana sostenible i té un caràcter promocional més que tècnic (és a dir, les innovacions tècniques en si no seran reconegudes).

 

La campanya EUROPEAN MOBILITY WEEK  vol promoure un canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.Se celebra del 16 al 22 de setembre de cada any i culmina amb el popular Dia sense cotxes.

Es recomana a les autoritats locals que aprofitin la setmana principal per provar mesures de planificació innovadores, promoure noves infraestructures i tecnologies, mesurar la qualitat de l’aire i obtenir comentaris del públic. Amb més pobles i ciutats que s’uneixen cada any, i amb el seu gran atractiu mediàtic, la campanya és àmpliament reconeguda com a motor cap a la mobilitat urbana sostenible a Europa i més enllà.

 

Compartir: