Setmana Europea de la Sostenibilitat: “Fes salut. Mou-te de manera sostenible!”

Icona data

dijous 16 setembre 00:00h - dimecres 22 setembre 00:00h

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Mou-te de manera sostenible: Fes Salut! Les tendències que van començar l’any passat, com l’augment de la mobilitat activa i l’ús de la mobilitat de baixes o zero emissions, requereixen una major promoció.

EUROPEAN MOBILITY WEEK és la campanya de la Comissió Europea sobre mobilitat urbana sostenible. Promou el canvi de comportament a favor de la mobilitat activa, el transport públic i altres solucions de transport netes i intel·ligents.

L’esdeveniment principal té lloc del 16 al 22 de setembre de cada any, culminant amb el popular Dia sense cotxes.

 

Es recomana a les autoritats locals que utilitzin la setmana principal per provar mesures de planificació innovadores, promoure noves infraestructures i tecnologies, mesurar la qualitat de l’aire i rebre comentaris del públic.

Amb més ciutats i ciutats que s’uneixen cada any, i amb el seu gran atractiu mediàtic, la campanya és àmpliament reconeguda com un motor cap a la mobilitat urbana sostenible a Europa i més enllà.

Aquest any la Setmana reflexiona sobre les oportunitats de canvi derivades de la crisi sanitària sense precedents a Europa.

Les ciutats i les administracions urbanes han establert respostes creatives i resistents a la pandèmia. Aquest any, EUROPEAN MOBILITY WEEK celebra la resistència de les ciutats i els seus èxits, tot intentant mantenir aquest impuls. Les tendències que van començar l’any passat, com l’augment de la mobilitat activa i l’ús de la mobilitat de baixes o zero emissions, requereixen una major promoció.

 

Ets una entitat, una escola o una empresa i vols organitzar una acció?

Inscriu-te en aquest enllaç

https://mobility-action.mobilityweek.eu/login.php

Compartir: