Sortida a navegar: Estudiant cetacis i aus marines al Garraf

Icona data

diumenge 5 novembre 2023

07:45h fins 18:00h

Icona lloc

Port de Garraf

Garraf


Associació Cetàcea

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Acompanya’ns en una sortida de mostreig dels projectes Foto-Identificació i Plomes al Mar per estudiar les comunitats de cetacis i aus al litoral Català.

Acompanya’ns en una sortida de mostreig dels projectes Foto-Identificació i Plomes al Mar per estudiar les comunitats de cetacis i aus al litoral Català.

La sortida consisteix en una dia de navegació acompanyant membres de l’associació en els projectes Foto-Identificació: Balenes i dofins del litoral català i Plomes al Mar (concretament a la zona del Garraf). Es tracta, per tant, d’acompanyar-nos durant una jornada d’estudi i col·laborar d’aquesta forma en el finançament del projecte.

A l’inici de la sortida, els membres de l’equip Cetàcea realitzen una breu xerrada de seguretat en el vaixell i a continuació expliquen el projecte i les espècies de cetacis que es poden veure a la nostra costa.

L’objectiu de les sortides és intentar trobar cetacis i realitzar fotografies de les seves aletes dorsals per a l’elaboració dels catàlegs de foto-identificació.

Amb les sortides i el catàleg, podem donar a conèixer les diferents comunitats de cetacis que habiten en el nostre litoral, sorprenentment desconegudes per la majoria de gent. La intenció final és la de promoure la conservació d’aquestes espècies i el seu ecosistema. Només quan sabem que tenim una costa plena de vida, ens n’adonem com n’és d’important conservar-la.

Una de les formes per contribuir a finançar les nostres actuacions, és participant en una sortida de mostreig dels projectes Foto-identificació i Plomes al Mar.

El cost de la sortida és de  60€ per persona i 48 € per les persones amigues de l’entitat.

Més informació i inscripcions en aquest enllaç

Per més informació envia un correu a: info@associaciocetacea.org

Compartir: