SOS!! Actuació URGENT de voluntariat ambiental al Catllaràs

Icona data

diumenge 18 juliol 09:30h - dilluns 9 agost 18:00h

Icona lloc

Pla de L'Orri

Castell de L'Areny


Fundació Miranda

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

RETIRADA DE SENECI DEL CAP al Pla de l'Orri, Seu de la Fundació Miranda al Berguedà. 1a DE 3 JORNADES Diumenge 18/7/21 Diumenge 8/8/21 Dimarts 9/8/21

De moment es faran 3 convocatòries al juliol i al agost.
Si pots donar un cop de mà i voleu apuntar-vos si us plau contacteu a voluntariat@fundaciomiranda.org

El seneci del Cap és una planta originària d’Àfrica del sud i va ser introduïda de forma accidental a través de llana importada. La seva presència comporta problemes sobretot per a la ramaderia, ja que és una planta tòxica per al ramat. Tot i que normalment no se la mengen, si envaeix un prat els ramats ja no es poden alimentar i, per tant, la zona queda inservible.
A més els voluntaris que no coneguin la Finca Seu del Projecte al Pla de l Orri (PEIN Serra de Catllaràs, Alt Berguedà) tindran aquest dia una molt bona oportunitat.
La idea és que arribem ben d’hora al matí i passem tot el dia junts fins a la tarda. Cadascú ha de portar el seu pícnic. La Fundació convida a coca amb xocolata!
Haurem d’organitzar grups per pujar totes juntes puntuals a les 9:30h, des del poble de Sant Julià de Cerdanyola (Bar La Marieta) fins a la finca (mitja hora de pista forestal, ok per 4×4 o cotxes una mica alts) compartint els cotxes per sostenibilitat i per evitar pujar amb més vehicles dels necessaris, donat que anem a una Reserva de fauna salvatge i Reserva Natural Privada.
Totes les voluntàries de la Fundació, sense excepció, participaran en, almenys, una de les 3 jornades, si voleu acompanyar-nos en aquestes jornades o ser voluntari per altres actuacions també sereu molt benvingudes. És molt necessari que totes ajudem a fer aquesta feina tan important per la pastura i els èquids del Pla de L’Orri.
Necessitarem les confirmacions almenys 72 hores abans (3 dies) per poder organitzar tota la logística.
Gràcies i salutacions.

#natura #biodiversitat #voluntariatambiental #plantainvasora #natura #naturaicultura #conservaciodelanatura #Catllaras #PlaDeLOrri @AltBerguedà etc

Compartir: