Suncine: Festival de Cinema de Medi ambient

Icona data

dimarts 31 octubre 00:00h - dimecres 11 octubre 00:00h

Icona lloc

Barcelona, Calafell, Viladecans, tv i online


Associació Accions 3E _ SUNCINE

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Del 2 a l'11 de novembre submergeix-te en les històries visuals que et connecten amb la natura, et fan patir per les amenaces i agressions, i et mostren el camí de l'esperança. El final de les películes continua obert... i en part depen de tu!

SUNCINE celebra els 30 anys i inaugura amb una estrena mundial: “CAMÍ DE MARINA”. Amb la mirada posada al futur, un programa amb més de 100 produccions i el
esperançador documental “FOR TOMORROW” (Per demà) que clou el Festival amb la presència del jove activista
Francisco Vera Manzanares, i la Dra. Rebeca Atència del Jane Goodall Institute, que rebran el Sol d’Or Especial del Festival, pel compromís amb el Planeta.

La 30a edició del SUNCINE es podrà seguir

  • de manera presencial a Barcelona, Calafell i Viladecans
  • en streaming a través de la plataforma del Festival APP SUNCINE (s’accedeix des de la web del Festival: http://suncinefest.com) disponible també a Play Renfe,
  • a través de TV per Betevé la televisió pública de Barcelona i per la nova plataforma de Televisió de Catalunya: 3 Cat

 

  • A més dels continguts programats a les diferents seccions del Festival, l’APP SUNCINE inclou l’oferta de dos canals temàtics: Canal Jane Goodall i Canal WWF, on trobareu audiovisuals de les dues grans entitats no governamentals en defensa de la naturalesa i el medi ambient. (app.suncinefest.com)

 

Consulta  tota la programació en aquest enllaç

Compartir: