Determinació ecològica del riu Ripoll

Icona data

dissabte 30 abril 2022

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Riu Ripoll Sabadell

Sabadell


ADENC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Com cada primavera, valorarem l’estat ecològic del tram de riu adoptat per l’ADENC.

Fes reviure el Ripoll” és un projecte de restauració del riu Ripoll al seu pas pel terme municipal de Sabadell engegat per l’ADENC el 2009. Aquest projecte fonamenta el seus valors en l’acció del voluntariat ambiental i en esdevenir un exercici d’educació ambiental en directe.
Desde l’ADENC es vol fomentar la participació, responsabilitat i implicació de la ciutadania en aquest projecte, per tal d’aconseguir la recuperació ecològica, tant de la flora com de la fauna, d’aquest tram del riu Ripoll, al mateix temps que suposa un exercici d’educació ambiental in situ, afavorint una major consciència ciutadana.

Amb la intenció de donar continuïtat al projecte, l’ADENC inicia el 2016 una campanya d’apadrinament d’arbres que es plantaran cada tardor en una plantada popular.

El que et proposem és que triïs quin arbre/arbres vols apadrinar i facis un donatiu a l’ADENC per l’import corresponent.

Des de l’ADENC us animem a participar activament en aquest gran projecte. Necessitem moltes mans que no cal que siguin especialistes, només que siguin de gent motivada amb el projecte i disposada a ajudar. Es pretén vincular al projecte a la ciutadania i a entitats i altres institucions com associacions, centres d’ensenyament, empreses i ajuntaments. Fins ara hi han col·laborat moltes persones i entitats en aquest projecte.

Si vols participar-hi, ves a l’agenda per a veure les nostres properes activitats o apunta’t a un dels grups de treball.

Les caracteritzacions de la qualitat ecològica del riu són  una de les activitats que duem a terme.  Participa a la jornada  inscrivint-te en aquest enllaç

 

Activitat destinada a famílies. Gratuïta.

Lloc: Àrea d’esbarjo de Sant Vicenç de Jonqueres (Sabadell).

Matinal.

Cal inscripció prèvia:

 

 

Compartir: