restarters 2

Tens un aparell que no funciona? Vine a la Restart Party

Icona data

divendres 28 abril 2023

10:00h fins 13:00h

Icona lloc

Ca l'Isidret

Barcelona


Restarters Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a la propera Restartparty

Una Restart Party és un esdeveniment públic en què voluntaris amb habilitats tècniques ajuden les persones assistents a aprendre a reparar els seus aparells elèctrics i electrònics espatllats.

L’ambient és relaxat, lúdic, comunitari, de manera que les persones que esperen que un voluntari reparador les atengui, poden picar alguna cosa i prendre algun refresc, conversar entre ells o conèixer més sobre les Restart Parties.

Quan una persona assistent arriba a la Restart Party amb el seu aparell espatllat, un voluntari amfitrió li pregunta per l’avaria i associa la possible reparació amb el tècnic voluntari més adient. Un cop arriba el seu torn, la persona assistent aprèn amb el tècnic voluntari, qui intenta implicar-la el màxim possible en el procès de reparació.

Al final, l’objectiu de la Restart Party és que les persones assistents hagin pres consciència que els seus aparells es poden reparar i com de fàcil pot arribar a ser en alguns casos allargar la vida dels nostres aparells. Sensibilitzar-se, per tant, del gran estalvi ecològic i econòmic del que podem ser responsables.

 

Inscriu-te en aquest enllaç 

Compartir: