global strike cartell

Vaga global pel clima: Crida a la joventut del món

Icona data

divendres 15 març 2019

Icona lloc

a tot el món

Barcelona


Fridays for Future Barcelona

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vaga General pel Clima el 15 de març. ARA més que mai, es l'hora de fer el gran ressó mundial pel CANVI CLIMÀTIC! La manifestació a Barcelona començarà a les 12h a Plaça Universitat. Prepareu les vostres pancartes reciclades i armeu-vos de valor pel GRAN dia! SOM LES GENERACIONS FUTURES SENSE FUTUR. LLUITEM PER LA VIDA! PERQUÈ ENS VA LA VIDA EN AIXÒ, LITERALMENT. UNEIX-TE, DIFÓN!!

El 2015, els nostres governs van comprometre’s a París a protegir el nostre futur  per via de limitar la pujada de temperatura global inferior a 2C amb la Justícia Social i del Clima.
Han passat tres anys, i el nostre futur sembla més feble que mai.
L’avaricia porta a dir que s’accepta un escalfament de 3 graus C . Els científics del clima tenen evidència que fins i tot 2ºC provocarà la inanició massiva, la sequera, els tornados de foc, les inundacions, les guerres i la mort.

Tot perquè els adults d’avui no es preocupen del demà. Estan robant el nostre futur davant dels nostres ulls! Els adults no són prou madurs com per explicar-ho, fins i tot ens deixen nens!

I per què hauríem d’estudiar per a un futur que aviat ja no serà, quan ningú no fa res per salvar aquest futur? I a que serveixi estudiar dades , si  les dades més importants no signifiquen res a la nostra societat?
Quina utilitat té l’educació quan els nostres governs no escolten els més educats?
Avui fem servir 100 milions de barrils de petroli cada dia. No hi ha política per canviar això. No hi ha cap  norma per mantenir aquest petroli al terra.
No podem salvar el món jugant segons les  normes. Perquè s’han de canviar les regles.

Greta Thunberg ens ha inspirat, ha protestat tots els divendres davant del parlament suec. Des d’agost de 2018, molts milers d’estudiants han estat sorprenents davant de 300 parlaments i ajuntaments a més de 30 països de tot el món.

I ara el 15 de març, tots junts crearem una gran vaga per mostrar la crisi climàtica! Uneix-te a nosaltres!

Estem cridats a dir als nostres governs que facin la seva tasca i ens donin proves!

Necessitem d’una  via que garantitzi un augment de temperatura per sota de 2ºC.
Si els adults no poden proporcionar proves, honestament, admeteu aquest fracàs i uniu-vos a la nostra vaga.

Tots els adults honestos poden unir-se a la nostra vaga el 15 de març. Demaneu a les persones adultes del vostre voltant que donin suport a la nostra vaga, diuen que s’han d’unir  a vosaltres , que els necessiteu perquè pugueu tenir la possibilitat de sobreviure en el futur.
Des de fa 40 anys, de tots els colors polítics, he estat perdent la guerra contra el canvi climàtic!
Ara només hi ha temps per reduir la quantitat de desastres.

Necessitem proves!   Vaga General pel Clima per al futur!  Crida a la joventut del món!

Observacions

La manifestació a Barcelona començarà a les 12h a Plaça Universitat. Prepareu les vostres pancartes reciclades i armeu-vos de valor pel GRAN dia!

Compartir: