Vida a les basses naturalitzades de Montjuïc, en directe a Instagram

Icona data

dimarts 20 abril 2021

18:00h fins 19:00h

Icona lloc

Instagram

Barcelona


Associació Galanthus

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Acompanya'ns en aquesta sortida VIRTUAL d’observació en què ens desplaçarem a Montjuïc per descobrir els secrets, les curiositats i les anècdotes de les basses naturalitzades i els seus habitants.

Des de La Fabrica del Sol de l’Ajuntament de Barcelona tanquem el cicle anomenat ‘Barcelona, esclat de vida’ amb una sortida VIRTUAL d’observació d’animals aquàtics a Montjuïc, amb l’Assocciaió Galanthus.

A Barcelona hi ha basses que han estat naturalitzades i es regulen per si soles, gràcies als elements naturals. Aquests espais conformen ecosistemes únics, de gran bellesa i alt valor ecològic. Hi podem trobar animals com la granota verda, el tòtil i la reineta, i cargols, libèl·lules i espiadimonis.

T’agradaria conèixer-los? Acompanya’ns en aquesta sortida VIRTUAL d’observació en què ens desplaçarem a Montjuïc per descobrir els secrets, les curiositats i les anècdotes de les basses naturalitzades i els seus habitants.

L’activitat es podrà seguir en directe, de manera virtual, a través de l’Instagram de Galanthus. ? No cal inscripció prèvia.

Compartir: