muntanyans torredembarra

Visita guiada a l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans

Icona data

divendres 25 agost 2023

19:00h fins 21:00h

Icona lloc

Espai Natural dels Muntanyans

Torredembarra


GEPEC - EdC

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Farem una visita guiada a l’espai d’interès natural de la Platja de Torredembarra. Vine a descobrir la flora i la fauna que s’amaga en aquest espai.

 

El Sender Blau de Torredembarra, que és el camí que uneix Baix a Mar – Cal Bofill i els Muntanyans, es promociona aquest estiu amb la realització de tot un seguit de visites guiades gratuïtes que organitza la Regidoria de Sostenibilitat a través de GEPEC- Ecologistes de Catalunya. Les dues previstes per al mes d’agost seran els divendres 4 i 25. També se’n programaran d’altres el mes de setembre.

25 d’agost de 2023

Hora: 19 h.

Lloc: Cal Bofill punt de trobada

Descripció: Visita a l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans per promocionar el Sender Blau.

Es recomana vestir roba i calçat còmode.

Punt de trobada: davant de Cal Bofill, Passeig de Colom 48, TORREDEMBARRA

Inscripcions en aquest enllaç

 

Segell de qualitat

El Sender Blau de Torredembarra compta amb un segell de qualitat que atorga l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) i que té per objectiu premiar i posar en valor la conservació d’entorns ja humanitzats i la interpretació del patrimoni natural i cultural, utilitzant els senders blaus com a recursos per a la conservació i l’educació ambiental a través de la realització d’activitats recreatives, turístiques i d’oci.

Les visites pel Sender Blau formen part dels ODS locals (3 Salut i Benestar) que té com objectiu implantar actuacions que afavoreixin la creació d’entorns urbans saludables.

Compartir: