Visita guiada a l’espai natural protegit del riu Gaià

Icona data

dissabte 20 juliol 2024

10:00h fins 12:00h

Icona lloc

riu Gaià a El Catllar

El Catllar


Associació Mediambiental La Sínia

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vine a conèixer el projecte projecte CustForest en l’àmbit d’actuació ENP – Riu Gaià. Farem un recorrecut per explicar-vos la gestió forestal que durem a terme i els valors patrimonials d’aquest entorn.

Vine a conèixer el projecte projecte CustForest en l’àmbit d’actuació ENP – Riu Gaià.

Farem un recorrecut per explicar-vos la gestió forestal que durem a terme i els valors patrimonials d’aquest entorn.

Punt de trobada: Caseta de l’embassament, el Catllar

(https://maps.app.goo.gl/WwRp9QtMYJdErGnT7)

Participació gratuïta amb grups reduïts.
elcatllar@riugaia.cat

Inscripcions en aquest enllaç

 

Custforest és un projecte dedicat a  innova en la custòdia forestal per generar bioeconomia alhora que es protegeix la biodiversitat

L’objectiu del projecte és impulsar la custòdia del territori com a eina de governança per generar bioeconomia en sistemes forestals, promovent la fixació de la població i la conservació i millora de la biodiversitat així com la seva resiliència enfront del canvi climàtic. El projecte proposa una gestió forestal multifuncional que respongui als reptes i oportunitats dels boscos tenint en consideració la biodiversitat forestal, els serveis ecosistèmics, la diversitat d’actors i els nínxols de bioeconomia per fer front al despoblament rural, al mateix temps que genera cohesió territorial.

El projecte CustForest, Custòdia del territori com a eina de conservació de la biodiversitat forestal multifuncional i generadora de bioeconomia el porten endavant 6 entitats: la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN) com a coordinadora del projecte; el Centre d’Investigació en Ecologia i Aplicacions Forestals (CREAF) com a centre de recerca, i quatre entitats membres de la XCN: la Fundació Projecte Boscos de Muntanya (FPBM), l’Associació Sèlvans, l’Associació Mediambiental la Sínia i la Fundació Pioneers of Our Time (FPOOT).

 

Compartir: