Vols col·laborar amb el Delta Birding Festival?

Icona data

divendres 20 setembre 00:00h - diumenge 22 setembre 00:00h

Icona lloc

Món Natura Delta de l'Ebre (la Tancada)

Amposta


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

El Delta Birding Festival, l'esdeveniment d'ornitologia més gran de Catalunya, tindrà lloc del 20 al 22 de setembre de 2019 al Delta de l'Ebre.

El DBF requereix d’una logística important per acomodar, dirigir i organitzar la quantitat de visitants que s’espera que assisteixin. Els organitzadors del festival disposem d’uns recursos limitats per dur a terme aquesta feina i, per això, demanem la col·laboració de persones que vulguin actuar desinteressadament com a voluntaris.

La feina dels voluntaris consistirà en assegurar que els visitants són ben rebuts al festival, organitzar l’aparcament, ajudar en els stands dels organitzadors i, en definitiva, ajudar a fer que el DBF sigui una experiència agradable per tothom que hi participi.

Què rep a canvi el voluntari?
El voluntari tindrà l’entrada gratuïta durant tots els dies de festival a canvi de comprometre’s a col·laborar durant un torn (un matí o una tarda). A més, tindrà l’oportunitat d’interaccionar de prop amb els convidats especials de la fira, els expositors i l’organització.
Els voluntaris que agafin dos torns de feina tindran, a més de l’entrada, un tiquet gratuït per menjar aquest dia.

Quin tipus de persona es necessita?
Entusiasta i motivada
Agradable en el tracte personal
Puntual i capaç d’executar tasques de forma fiable

Com inscriure’s?
Us podeu inscriure fàcilment omplint aquest formulari. Si teniu qualsevol dubte, ens podeu contactar en aquest telèfon: 93 458 78 93

Si us plau, indiqueu quins idiomes podeu parlar, especialment pel que fa a català, espanyol i anglès.

Comptem amb tu!

Compartir: