Vols fer voluntariat al Delta Birding Festival?

Icona data

dilluns 5 setembre 2022

Icona lloc

Mon Natura Delta

Amposta


Fundació Catalunya La Pedrera

Contacte:

  • Informació
  • Ubicació

Vols ser voluntari/a del Delta Birding Festival que se celebra del 23 al 25 de setembre al Delta de l'Ebre? Els voluntaris i les voluntàries sou una peça clau pel festival i estem molt agraïts de tota la feina que feu Així que un any més fem crida perquè us uniu a l'equip #dbf Us animeu?

Busquem persones proactives, alegres, amb ganes d’ajudar i passar-ho bé!  Si vols col·laborar en aquesta edició, omple el formulari  abans del 5 de setembre i ens posarem en contacte amb tu.

Dividim la participació dels voluntaris en torns d’entre 5 i 6 hores. Pot ser voluntari apuntant-te a un torn o a més d’un. Les tasques són molt variades, des de donar suport en la venda d’entrades a fer d’informador i animador. Tots els voluntaris tindreu l’entrada gratuïta.

 

El Delta Birding Festival és l’únic festival ornitològic que es celebra a Catalunya. Actualment és l’esdeveniment ornitològic més prestigiós de tot la Mediterrània. Té lloc al Delta de l’Ebre, a les instal·lacions de MónNatura Delta de l’Ebre. Un espai gestionat per la Fundació Catalunya la Pedrera. Es celebra el tercer cap de setmana de setembre, coincidint amb l’època de migració de moltes espècies d’ocells.

Cada any el Delta de l’Ebre, un dels espais naturals més importants de la Mediterrània Occidental, acull el Delta Birding Festival que ofereix un programa d’activitats molt ampli i atractiu amb conferències, cursos, tallers, concursos, etc… acompanyat d’una gran fira de productes i serveis per als ornitòlegs i per a la gent que gaudeix de la natura en general.

Un dels objectius principals del festival és fomentar i impulsar projectes d’investigació i conservació. Per això es destina el benefici obtingut de la venda d’entrades a aquest tipus de projectes. Així, és gràcies a la vostra implicació que tots aquests projectes obtenen fons. En el conjunt de les edicions anteriors, ja sumem més de 23.000€ destinats! Comptem amb tu per aportar més a la natura! L’import del premi que rep el projecte, ve determinat per la quantitat de entrades venudes, però el Comitè Organitzador garanteix un premi d’un import mínim de 2.000€.

 

Compartir: