dissabte 5 octubre 2024
plaça Calvet i Rubalcaba de Girona
Girona
Fes-te voluntari avui i suma't a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible!
1a CRIDA A L’ACCIÓ de la tardor!! Aterrem per fi a Girona!!
El proper Àpat d’aprofitament el farem davant el Mercat de lleó el 5 d’octubre.
Àpat gratuit com sempre elaborat amb Alimentsrecuperats
Si t’agrada cuinar, busquem voluntariat, inscripcions en aquest enllaç:
T’agrada cuinar? tens curiositat? Et preocupa el Canvi climàtic?? Busquem VOLUNTARIAT!
Vols apuntar-te a donar un cop de mà PER L’APROFITAMENT DELS ALIMENTS?
A Girona, el proper 5 d’Octubre, muntarem cuina a peu de carrer i prepararem un àpat gratuït obert a tothom i elaborat amb aliments recuperats, uns aliments que han acabat fora del circuit comercial però són totalment aptes per al consum. Comptarem amb 4 cuiners Gironin@s liderant la cuina i aportant idees i trucs deliciosos: en Lluc Quintana del restaurant Can Xapes, la Susanna de Menjar Casolà, la Carme Picas del Ginjoler i en Joel Cuervas del restaurant Balmes!!
*QUÈ: Àpat gratuït per a 400 pers.
*QUAN: DINAR el dissabte 5 D’OCTUBRE
*ON: a la plaça CALVET I RUBALCABA
*COM: recuperarem aliments pels comerços i forns de pa de Girona i espigolant al camp el que ha quedat un cop feta la collita (producte imperfecte, massa madur o finals de collita)
L’objectiu d’aquest Àpat és conscienciar vers el malbaratament alimentari: Els estudis (FAO, WWF-UK) ens diuen que entre el 33% i el 40% dels aliments que es produeixen per a consum humà, es perden en la transició del camp al plat!!
Fes-te voluntari avui i suma’t a la lluita contra el malbaratament dels aliments. Junts ho fem possible!
T’hi apuntes? Omple aquest formulari, marca les tasques en les que vols participar i llestos! Un cop inscrit et contactarem per confirmar la teva participació i et convocarem a la sessió de formació que farem properament.
Aquesta és una acció de la campanya Aprofitem els Aliments del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i la co-organitzem amb l’Ajuntament de Girona, el Banc dels Aliments de Girona i la Plataforma Aprofitem els Aliments juntament amb Girona Excel·lent i la Càtedra de Gastronomia, Cultura i Turisme de Calonge.
La PLATAFORMA APROFITEM ELS ALIMENTS és una entitat sense afany de lucre creada el 2014 amb l’objectiu de contribuïr a reduir les pèrdues i el malbaratament alimentari sumant forces i teixint aliances amb els actors del cicle agroalimentari per buscar les millors solucions entre tots.
Encara tens preguntes? Escriu-nos!: voluntariat@aprofitemelsaliments.org
Compartir: